Sea of Thieves chtějí tvůrci podporovat dalších 5 let
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sea of Thieves chtějí tvůrci podporovat dalších 5 let

Sea of Thieves chtějí tvůrci podporovat dalších 5 let

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 3. 2023 11:22

Tvůrci ze studia Rare po pěti letech od vydání oznámili, že by rádi hru podporovali klidně dalších 5 let.

Reklama

MMORPG hra Sea of Thieves vyšla v březnu 2018, před několika dny oslavila své 5. výročí. Ještě však krátce po vydání hry ji nikdo příliš nevěřil, v recenzích si odnesla slabších 6.7 / 10, a komunita hráčů nebyla spokojena s obsahem hry, hodně toho chybělo a bylo jen otázka měsíců, kdy hra definitivně umře. Rare studiu se ale podařilo dát hru velmi rychle dopořádku a naplnit ji obsahem, což komunita hráčů ocenila a i po pěti letech je velmi početná.

Nicméně v roce 2022 se na Twitchi objevila položka Sea of Thieves 2, rozjely se tak spekulace, zda Xbox brzy neoznámí druhý díl. Teď už ale víme, že se nic, alespoň aktuálně nechystá, tvůrčí studio Rare oznámilo, že by rádo podporovalo současnou hru dalších 5 let. 

Otázkou nyní je, jak budou chtít udržet komunitu, přeci jen už brzy (pravděpodobně) vyjde dlouho očekávané Skull & Bones, které nejspíš nabídne velmi podobný koncept a možnosti, ovšem v tomto případě očekáváme realistickou grafickou stránku, což by mohlo přilákat spousty současných hráčů ze Sea of Thieves. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama