Outlaws Novinka Star Wars: Outlaws vypadá na nových záběrech naprosto nádherně

Star Wars: Outlaws vypadá na nových záběrech naprosto nádherně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 4. 2024 08:00

Nvidia dala nahlédnout na nové záběry. Sada snímků vypadá po grafické stránce naprosto nádherně. Podívejte na novou galerii obrázků z Star Wars: Outlaws.

Reklama

Star Wars: Outlaws patří mezi nejočekávanější hry letošního roku, některé hráče ale nechává chladnými, však na hře pracuje Ubisoft. My této novince od Massive, tvůrců The Division, ale věříme! Jak je na tom hratelnost, těžko nyní posoudit, gameplay vypadá parádně a zábavně, nicméně graficky Outlaws vypadá naprosto skvěle

Venku je sada nových screenshotů, které přinesla společnost Nvidia, jenž s nimi láká na RTX On, však posuďte sami. Nutno samozřejmě podotknout, že obrázky jsou pravděpodobně pořízeny na nejlepší možné grafické kartě, kterou může být model RTX 4090 (test na PCTuning.cz). Star Wars: Outlaws vyjde 30. srpna 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. My v tuto chvíli vyhlížíme hardwarové požadavky, ty by se měly objevit v rámci několik týdnů. 

Star Wars: Outlaws

Jako první videohra ze světa Star Wars nabízí plně otevřený svět. Hra zahrnuje stealth a otevřený boj, souboje ve vesmíru, řízení vozidel a větvený dialog. Děj se odehrává mezi událostmi filmů The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Hrajete za Kay Vessovou, lstivou podvodnici, která touží po svobodě a novém životě. Cestou za dobrodružstvím ji doprovází malý společník Nix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama