Staňte se kamarádem Kennyho a jeho party: Vychází South Park: Snow Day
i Zdroj: THQ Nordic
South Park: Snow Day Novinka Staňte se kamarádem Kennyho a jeho party: Vychází South Park: Snow Day

Staňte se kamarádem Kennyho a jeho party: Vychází South Park: Snow Day

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 3. 2024 11:00

Fanoušci městečka South Park, je tu něco pro vás! Vychází akční adventura South Park: Snow Day, ve které se jako úplně nový člen ikonické party pokusíme zachránit svět.

Reklama

Legendární městečko South Park se vrací! A s ním i ikonická partička hlavních postav, Kenny, Cartmen, Stan a Kyle. My se konkrétně neujmeme role žádné z těchto postav, hra nám dovolí vytvořit si vlastní unikátní děcko, která se k legendární partičce přidá. No kdo by nechtěl být nejlepším kámošem této sprosté party, že?

South Park: Snow Day vychází už dnes a venku jsou první recenze, jak se hře daří? Příliš dobře to prozatím nevypadá, aktuálně získala v průměru pouhých 6 / 10, nicméně další recenze přibývají a hodnocení se může ještě během dneška změnit. Možná se teď ptáte, proč pouhých 6 bodů z 10 - důvodem jsou bugy, které hráčům nedovolují dokončit některé úrovně nebo chaotický soubojový systém. Někteří pak zmiňují špatnou AI nepřátel.

Společně s Cartmanem, Stanem, Kylem a Kennym v trojrozměrné kráse oslavte ten kouzelný den v životě každého malého dítěte – když začne sněžit! Pozvěte až tři kamarády a probojujte se zavátými ulicemi South Parku na výpravě za záchranou světa a užijte si den mimo školu.” Stojí v popisku hry.

South Park: Snow Day vyšlo 26. března 2024 ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama