Stáhněte si zdarma Dead Space Demake
i Zdroj: Brumley53.itch.io/dead-space-demake
Novinka Stáhněte si zdarma Dead Space Demake

Stáhněte si zdarma Dead Space Demake

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 4. 2023 10:51

Jednou začas se objeví móder, který zavzpomíná na doby slavné PlayStation 1. Tentokrát tu máme předělávku Dead Space - asi takhle by populární horor vypadal na PS1.

Reklama

Většinou si ukazujeme, jak by mohly vypadat remaky oblíbených, klidně 20 let starých her, například Far Cry na Unreal Engine? Sem tam se ale občas objeví někdo, kdo vytvoří pravý opak, ukáže nám, jak by dnešní moderní hra vypadala v dobách éry PlayStation 1.

Dead Space Demake

Fanoušek vytvořil demake původního Dead Space, ten debutoval v roce 2008 ve verzích PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Nicméně jak by vypadal v roce 2000, kdy vyšla PlayStation 1? Na to se podívejte níže. 

Že byste si chtěli demake vyzkoušet? Není problém, je ke stažení zdarma.

Vyjádření autora demaku:

Děkuji za čekání! Pracoval jsem na tom mnohem déle, než jsem plánoval, a finální verze je pravděpodobně kratší, než očekáváte, ale doufám, že se při hraní budete bavit. Tento projekt byl pro mě hlavně způsob, jak se naučit s Unreal Engine a PS1 designem.

Dead Space vždy patřil mezi ty lépe hodnocené horory, a to především první dva díly. Skvělou zprávou pak bylo oznámení remaku, o který se postaralo studio EA Motive, a výsledek byl parádní, přinesl vylepšené možnosti, upravenou hratelnost a pěknou grafiku. Nyní jsou v plánu další díly - pravděpodobně se na nich ale zatím nepracuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama