Sólo vývojář pracuje na ambiciózní hře A Silent Desolation, téměř ve všem připomíná Death Stranding
i Zdroj: SHK Interactive
A Silent Desolation Novinka Sólo vývojář pracuje na ambiciózní hře A Silent Desolation, téměř ve všem připomíná Death Stranding

Sólo vývojář pracuje na ambiciózní hře A Silent Desolation, téměř ve všem připomíná Death Stranding

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 3. 2024 14:00

Na videohře pracuje úplně sám! Pojďme si společně představit příběhovou hru A Silent Desolation, která nás vezme do otevřeného post-apokalyptického světa.

Reklama

Jestli rádi něco podpoříme a napíšeme, jsou to články o hrách, na kterých se podílí sólo vývojáři. Jeden takový příběh se píše u “studia” SHK Interactive, kde pomalu, ale jistě vzniká hra pod názvem A Silent Desolation. Ta by na první pohled mohla připomínat parádní adventuru Death Stranding, pod kterou se před lety podepsal legendární Hideo Kojima a jeho studio.

A Silent Desolation nás vezme do velkého otevřeného post-apokalyptické světa, kde se naším úkolem bude zprovoznit zchátralou základu. Kromě toho si budeme muset dávat pozor na survival prvky, především však dostatek na dostatek kyslíku. A jak už to tak bývá, v tomto světě nebudeme sami. Kolem bude číhat zlo, které znovu připomíná zmíněný Death Stranding, zejména pak vyvržence “VV”.

Uvízli bez možnosti odejít, vaše mise se posouvá k obnovení dlouho opuštěné startovací základny jako vaší jediné naděje na útěk. Musíte prozkoumat tento tajemný svět, uklízet materiály a znovu objevit ztracené technologie, abyste mohli znovu vybudovat a opevnit základnu. Vaše přežití závisí na správě životně důležitých zdrojů, jako je kyslík a energie, a to vše při překonávání neznámých nebezpečí, která číhají v troskách této opuštěné Země.” Píše se v oficiálním popisku hry.

A Silent Desolation v současné době nemá stanovené datum vydání, hry se dočkáme exkluzivně na PC (Steam). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama