Služba HBO Max mění název na MAX
i Zdroj: Max TV
Novinka Služba HBO Max mění název na MAX

Služba HBO Max mění název na MAX

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 4. 2023 06:59

Novou řadu seriálu The Last of Us již nebudeme sledovat na HBO Max, ale na "zbrusu" nové streamovací platformě Max. Proč se změnil název a co všechno se tím změní? Očekávat máme mnohem více obsahu.

Reklama

[ aktualizace ]

Max bude letos spuštěn pouze v USA. Další země se přidají v roce 2024. Více ve FAQ.


[ původní článek ]

Společnost Warner Bros. Discovery oficiálně oznámila, že mění název své streamovací platformy HBO Max. Již od 23. května bude vystupovat pod názvem Max, proč to odstřižení HBO? Nově se totiž spojuje HBO Max s předplatným Discovery+ do jedné TV a to MAX. V tomto případě ale nešlo pouze o to, aby lidé měli pohromadě dvě televize v jedné. Po té, co Discovery koupilo společnost Warner Bros, hledá, kde ušetřit. 

Předplatné ve 3 verzích

  1. Max Ad-Lite: 9.99$ / měsíc nebo 99.99$ / rok. Nabídne dva streamy, rozlišení 1080p, zvuk 5.1. Nenabídne však možnost stahování filmů či seriálů offline, a očekávejme reklamy.
  2. Max Ad-Free: 15.99$ / měsíc nebo 149.99$ / rok. Nabídne dva streamy, rozlišení 1080p, zvuk 5.1 a až 30 stažení offline seriálů či filmů. Ve verzi Ad-free se reklamy již neobjeví.
  3. Max Ultimate Ad-Free: 19.99$ / měsíc nebo 199.99$ / rok. Nabídne čtyři souběžné streamy, rozlišení až ve 4K, zvuk od Dolby Atmos a 100 stažení seriálů či filmů offline. Ani zde neočekávejte reklamy. 

Společnost slibuje až 40 různých titulů každý měsíc. Velkým lákadlem by do budoucna měl být právě připravovaný TV seriál ze světa Harryho Pottera ve spolupráci s J.K. Rowlingovou. Těšit se máme na nové postavy a jejich příběhy. 

Další informace budou brzy dostupné na www.max.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama