Slovenská nadějná brutální hra Die by the Blade vyjde už v květnu
i Zdroj: Grindstone
Die by the Blade Novinka Slovenská nadějná brutální hra Die by the Blade vyjde už v květnu

Slovenská nadějná brutální hra Die by the Blade vyjde už v květnu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 3. 2024 19:00

I naši sousedé připravují hned několik zajímavých titulů, jmenovat musíme například brutální bojovku Die by the Blade od košického studia Triple Hill Interactive.

Reklama

Košické studio Triple Hill Interactive, založené v roce 2015, postupně se svou ambiciózní a nesmírně brutální hrou míří do finále. Jedná se o Die by the Blade, o níž jsme poprvé psali již v roce 2020. Níže můžete vidět nový trailer a stanovené datum vydání.

Die by the Blade by mohlo připomínat mnohým klasické bojovky jako Tekken, avšak tato slovenská akce bude značně brutálnější. Zvláště potěší fanoušky létajících useknutých částí končetin a hlav, i když ne v takové míře jako ve slavném Mortal Kombat

"Vyberte si svou oblíbenou z řady různorodých postav nebo z nich vytvořte svého ideálního válečníka pomocí podrobných funkcí přizpůsobení postav a zbraní. Každá postava také obsahuje drobné změny statistik, aby vyhovovaly určitým herním stylům." Stojí v popisku hry.

Die by the Blade vyjde na PC, PlayStation, Xbox a Switch již 16. května 2024. S velkým překvapením ale pravděpodobně nenabídne českou ani slovenskou lokalizaci. To se však může do vydání změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama