Skyrim nikdy nevypadal lépe, na Unreal Engine 5.3 působí neuvěřitelně realisticky
i Zdroj: Leo Torres / Volně k užití
Skyrim Novinka Skyrim nikdy nevypadal lépe, na Unreal Engine 5.3 působí neuvěřitelně realisticky

Skyrim nikdy nevypadal lépe, na Unreal Engine 5.3 působí neuvěřitelně realisticky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 4. 2024 19:30 1

Legendární The Elder Scrolls V: Skyrim nikdy nevypadal lépe. Podívejte, jak by jednou mohl vypadat remake této oblíbené RPG hry, kdyby běžel na Unreal Engine 5.3.

Reklama

V posledních několika týdnech se na YouTube objevují nejrůznější fanouškovské projekty vytvořené za pomoci Unreal Engine 5.3. Jde o nejnovější verzi technologie, na které v současnosti vznikají ty nejkrásnější a nejpropracovanější videohry. Unreal Engine 5 je známý především tím, že dokáže vytvořit absolutně ty nejrealističtější výtvory, u kterých by jen málokdo věřil, že nejsou reálné. Nedávno jsme se například věnovali sérii videí, kterou připravila skupina MAWI United.

Dnes tu máme pohled na jednu z nejoblíbenější RPG her v historii, The Elder Scrolls V: Skyrim od Bethesdy. Ta už má více než 10 let od vydání a dnes bez dodatečných modifikací samozřejmě vypadá zastarale, nicméně co se podařilo vytvořit Leo Torresovi, je naprosto neuvěřitelné. Leo chce přepracovat města ze Skyrimu, k čemuž využije právě Unreal Engine 5.3 a technologie Lumen a Nvidia DLAA. Vývojář tohoto projektu pak upozorňuje, že jde o projekt, který nemá a pravděpodobně nebude mít nic společného s modifikací, tudíž nikdy nevyjde jako použitelný doplněk Skyrimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama