Šéf studia Respawn by si přál Titanfall 3, ve vývoji ale není
i Zdroj: Respawn
Novinka Šéf studia Respawn by si přál Titanfall 3, ve vývoji ale není

Šéf studia Respawn by si přál Titanfall 3, ve vývoji ale není

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 4. 2023 17:10

Pokud stále doufáte, že by do pár let mohl dorazit třetí díl Titanfall, tak pro vás opět máme špatnou zprávu. Situace v Respawnu se nezměnila, prozradil šéf studia Vince Zampella.

Reklama

Titanfall nikdy nepatřil mezi revoluční značky nebo nějaké obrovské hry, přesto se tato FPS akce zapsala mezi ty oblíbenější a hráči už roky volají po třetím díle. Dvojka vyšla v roce 2016 a v recenzích si odnesla parádní hodnocení 8.6 / 10. Nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by snad na trojku v budoucnu nedošlo.

Od roku 2020 se objevilo několik spekulací, že by snad trojka skutečně mohla být ve vývoji, to však vedení Respawnu vždy popřelo. Velkou naději pak přinesla společnost NVIDIA, když ji v roce 2021 unikl seznam údajně připravovaných her, na němž Titanfall 3 bylo, a stejně tak například hry jako Alan Wake Remastered, GTA Trilogy, Crysis 4, Tekken 8 nebo Gears 6, všechny kromě Titanfall 3 ve vývoji opravdu jsou nebo byly, tak co je s pokračováním Titanfall? To nejlíp ví vydavatelství Electronic Arts, my bychom se vůbec nedivili, kdyby patřil mezi zrušené projekty.

Nyní, stejně jako v mnoha dalších případech, šéf Respawn studia Vince Zampella znovu potvrdil, že hra ve vývoji není a nejsou s ní žádné plány, nicméně osobně by si Titanfall 3 moc přál. Respawn je dostatečně zaneprázdněné, aktuálně dohlíží na plnou verzi Star Wars Jedi: Survivor, stále pracuje na Apex Legends a podle dostupných informací, hned na dvou dalších hrách ze světa Star Wars, přičemž jedna se má inspirovat sérií Jedi Knight.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama