Rotten Flesh je nová hororovka, kde pomocí mikrofonu hledáte svého psa
i Zdroj: Steelkrill Studio
Novinka Rotten Flesh je nová hororovka, kde pomocí mikrofonu hledáte svého psa

Rotten Flesh je nová hororovka, kde pomocí mikrofonu hledáte svého psa

David Vondráček

David Vondráček

20. 1. 2024 11:30

Steelkrill Studio si pro nás připravilo hororovku, kde hledáte svého psa, který se ztratil ve stokách. Stačí jen jediné, pomocí mikrofonu křičet jeho jméno.

Reklama

Steelkrill je sice indie studio, několik hororovek už ale představilo. Díru do světa sice neudělali, byli ale vesměs kladně hodnoceny. Jejich nejnovější hra Rotten Flesh je survival horor, ve kterém se vám zaběhl do kanálů pes Roy, a abyste ho našli, musíte do mikrofonu křičet jeho jméno, pokud je váš pejsek poblíž, zaštěká. Jenže když to uděláte, uslyší vás ještě něco, co se rozhodně vašemu čtyřnohému mazlíčkovi nepodobá. Je třeba také říct, že pokud nemáte, nebo nechcete hrát s mikrofonem, lze ho vypnout, postava pak bude volat jméno psa pomocí klávesové zkratky. 

Jedná se o hru ve stylu PSX, tedy hře graficky podobném v PS1 stylu. Hra slibuje hororovou atmosféru, lekačky, nebo hádanky. Budeme také hledat různé předměty k překonání překážek v naší cestě. Dojde ale i na zbraně. V kanálech se pohybují krysy, které vás mohou pokousat a nakazit. Ale nezapomeňte, že zlo ve stokách slyší všechno. Střelbu, váš běh, to jak chodíte po rozbitém skle, nebo házíte s předměty. A snažte se být potichu, když se schováváte, zlo slyší pomocí mikrofonu váš dech i to jak mluvíte. 

Dokážete přežít v temných stokách a zachránit svého psa? 

"Rotten Flesh je hororová survival hra, ve které se vám právě ztratil pes jménem Roy a vy ho musíte najít tak, že do mikrofonu zakřičíte "ROY". Vydejte se hluboko do stok, kde se váš pes ztratil - vaše výkřiky v tunelech však může slyšet i něco jiného." Tak zní popisek na stránce Steamu.

Hra vychází už v pondělí. Tedy 22. ledna. Hra v češtině bohužel nebude

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama