Rockstar Games založil novou pobočku v Los Angeles. Ta by mohla pracovat na doposud neznámé hře
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rockstar Games založil novou pobočku v Los Angeles. Ta by mohla pracovat na doposud neznámé hře

Rockstar Games založil novou pobočku v Los Angeles. Ta by mohla pracovat na doposud neznámé hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2023 16:00

Zdá se, že v Rockstar Games nevzniká pouze Grand Theft Auto 6 a Red Dead Redemption 3. Podle výpisu inzerátů hledá zbrusu nová pobočka otevřená v Los Angeles "talentovaného spisovatele". Copak by se mohlo chystat? LA Noire 2? Nebo Bully 2?

Reklama

Když už v poslední době slyšíme o Rockstar Games, takhle hlavně ve spojení se stále nepředstaveným Grand Theft Auto 6. O tom dnes ale mluvit nebudeme, i my už jsme z těch věčných “leaků” a spekulací otrávení. Dnes je na pořadu dne něco trošku jiného, ač opět od Rockstaru. Společnost Rockstar Games měla letos v létě potichu založit novou pobočku v Los Angeles. Na čem má pracovat?

To je velkým tajemstvím, nicméně objevily oficiální inzeráty, ve kterých studio v LA zmiňuje: "Rockstar hledá talentovaného spisovatele". Jisté je jedno, takovou pozici aktuálně již GTA 6 nepotřebuje, příběh a další okolnosti jsou dávno jasně dané, hra má být dokonce těsně před dokončením. Týkat by se to nemuselo ani Red Dead Redemption 3, to je sice v rané fázi vývoje, každopádně na to si pravděpodobně tvůrci tak úžasné značky nenechají sáhnout.

Jestliže skutečně Rockstar LA chystá novou hru, potom by klidně mohlo jít o LA Noire 2, jistě by k takové detektivní hře odehrávající se ve stejném městě, měli nejblíž. Druhou hrou by klidně mohlo být Bully 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama