Rockstar Games oficiálně potvrzuje, že první trailer k novému GTA uvidíme v prosinci
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rockstar Games oficiálně potvrzuje, že první trailer k novému GTA uvidíme v prosinci

Rockstar Games oficiálně potvrzuje, že první trailer k novému GTA uvidíme v prosinci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 11. 2023 14:30

Konec věčným spekulacím, společnost Rockstar Games právě oficiálně oznámila, že první trailer k novému Grand Theft Auto vydají v prosinci během oslav 25. výročí Rockstar Games. Informace z dnešního rána se skutečně potvrdila.

Reklama

Konečně to máme oficiálně! Společnost Rockstar Games právě na sociálních sítích oznámila, že se v prosinci dočkáme prvního traileru k novému Grand Theft Auto. Informace, kterou dnes přinesl novinář Jason Schreier byla správná.

Vše proběhne v rámci oslav 25. výročí Rockstar Games, a jak se zdá, ve velkém stylu, rovnou dojde na odhalení nového GTA, na které čekáme více než 10 let. Vůbec bychom se nedivili, kdyby se GTA 6 objevilo již 7. prosince, kdy se koná udílení cen The Game Awards 2023.

Popisek

Grand Theft Auto 6 nás údajně vezme zpět do Miami, ve kterém jsme se proháněli už v díle Vice City. Kromě toho prý přibude i druhé město. Hrát bychom pak měli za dvě hratelné postavy, ženskou a mužskou. Těšit se máme na pokročilou fyziku vozů, animací, obrovský otevřený svět a větší zaměření na potápění a stealth. Hra poběží na vylepšeném Rage Engine, který můžeme znát z Red Dead Redemption 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama