RoboCop: Rogue City v novém příběhovém traileru
i Zdroj: Teyon
RoboCop: Rogue City Novinka RoboCop: Rogue City v novém příběhovém traileru

RoboCop: Rogue City v novém příběhovém traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 10. 2023 08:00

RoboCop: Rogue City vyjde už za tři dny, vidět tak můžeme pravděpodobně poslední příběhový trailer. Ten zahrnuje vše podstatné - od záporáků po hratelnost. RoboCop: Rogue City vypadá i po další ukázce velmi slibně.

Reklama

Máme tu další upoutávku od studia Teyon. Vidět můžeme nový příběhový trailer k RoboCop: Rogue City, který přináší pohled jak na hlavní záporáky, tak celkovou hratelnost. Trailer působí celkem slušně, nicméně znovu musíme připomenout, jde o tvůrce neúspěšných her jako Rambo nebo Terminator: Resistance. RoboCop však prozatím vypadá dobře a velmi kladně jej také hodnotili hráči, kteří si nedávno mohli vyzkoušet demoverzi.

“Likvidujte zločince se svou mocnou pistolí Auto-9 nebo čímkoli jiným z arzenálu dalších 20 zbraní a užijte si tohle třaskavé dobrodružství z pohledu první osoby na plné pecky. Díky své robotické síle a kybernetickým schopnostem, které lze v průběhu hry vylepšovat, budete jednoznačně tím nejefektivnějším policistou, jakého lze na prosazování zákona a pořádku povolat.” Píše se v oficiálním popisku. RoboCop: Rogue City vyjde 2. listopadu ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro Switch byla zrušena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama