Resident Evil 4 Remake vyjde na zařízení iPhone 15 Pro za plných 60$
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil 4 Remake vyjde na zařízení iPhone 15 Pro za plných 60$

Resident Evil 4 Remake vyjde na zařízení iPhone 15 Pro za plných 60$

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 9. 2023 09:00

Náročné AAA hry na našem iPhone 15 Pro se dokážou vyrovnat konzolové verzi, prohlásil Apple během konference, kde oznámil iPhone 15 Pro. A nevyrovají se pouze kvalitou, ale i cenou. Všechny nové hry nás vyjdou zhruba na cenu, za kterou vycházejí na novou generaci PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama

Capcom teprve před několika hodnami oznámil iOS verzi hororu Resident Evil: Village, tu očekáváme již 20. října 2023. Ve článku jsme také nezapomněli na dříve oznámenou iOS verzi Resident Evil 4 Remake, kterou překvapivě japonský vydavatel nezmínil. To se po pár hodinách změnilo. 

Capcom právě oznámil, že 4. díl vyjde koncem letošního roku a skutečně též s podporou ray-tracingu. Všechny by pak mohla překvapit cena, nebo ne? Resident Evil 4 Remake zakoupíte přímo na AppStore a rovnou za plnou cenu 60$. Apple během odhalení svých nových zařízení a iOS 17 uvedl, že všechny dostupné AAA hry se dokážou i na iPhone 15 Pro vyrovnat konzolové verzi, což má dokazovat i cenovka. Něco podobného pak očekáváme i u Assassin's Creed: Mirage, u něj byla též potvrzena iOS verze.

iPhone 15 Pro jako nová herní platforma AAA titulů?

Společnost Apple v polovině září během své očekávané konference světu představila iPhone 15 Pro. Designem jistě nikoho nešokoval, to hlavní má být ukryté uvnitř telefonu. Verze iPhone 15 Pro a Pro Max jsou vybaveny zbrusu novým, výkonným čipem A17, 6jádrovou grafickou kartou a Neural Engine, díky kterým si i na takto malém zařízení zahrajeme nejnovější AAA tituly včetně podpory ray-tracingu.

Apple se chlubí svým vysoce výkonným zařízením, nicméně dodnes jsme neviděli jediný kousek hraní přímo z telefonu iPhone 15 Pro. Bylo by na čase něco ukázat, přeci jen jsou iPhone 15 Pro nějakou dobu venku a první AAA hry se blíží.

iPhone 15 vyšel 22. září 2023 a v obchodech jej pořídíte od 29.900 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama