War Thunder Mobile bude další hrou, která vyjde na iPhone 15 Pro s ray-tracingem
i Zdroj: Gaijin Entertainment
Novinka War Thunder Mobile bude další hrou, která vyjde na iPhone 15 Pro s ray-tracingem

War Thunder Mobile bude další hrou, která vyjde na iPhone 15 Pro s ray-tracingem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 9. 2023 07:00

Další hrou, která podporuje ray-tracing a bude dostupná na zařízení iPhone 15 Pro, bude válečná mobilní hra War Thunder od Gaijin Entertainment. Hra dostane ultra vysoké rozlišení textur a realistické stíny. Jak bude vypadat, ukázal přiložený trailer.

Reklama

Ve druhé polovině srpna vyšla dlouho připravovaná mobilní hra War Thunder Mobile. A v recenzích se ji daří, ať už v těch novinářských, tak uživatelských. Například na Google Play má v průměru 4.2 / 5, na AppStore je na tom o trochu lépe, hodnocení se zastavilo na 4.8 / 5 (prozatím), změnit se může každou další aktualizací.

Každopádně War Thunder dostane v rámci dalších aktualizací podporu ray-tracingu, tedy co se týče iOS verze. Nové iPhone 15 Pro telefony již budou vybaveny zbrusu novým procesorem, díky kterému si přímo na telefonu budeme moct vychutnat velké AAA hry včetně stále populárnějšího ray-tracingu. Na ten se můžete podívat níže v přiloženém traileru.

"War Thunder Mobile posouvá mobilní grafiku na další úroveň díky využití hardwarově akcelerovaných schopností ray tracingu nového iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max, které umožňuje průkopnický čip A17 Pro. Hráči mohou očekávat úžasně pohlcující zážitek s ray tracingem vykreslujícím realistické stíny pro bezkonkurenční realismus v mobilních hrách. War Thunder Mobile bude mít na těchto zařízeních také ultra vysoké rozlišení textur. Toto vylepšení zajišťuje dechberoucí detailní prostředí a modely vozidel, takže hráči budou mít pocit, že jsou součástí skutečné bojové zóny. Kromě grafických vylepšení bude na tato zařízení rozšířen Metal FX Upscaling, který přinese plynulé hraní a vynikající optimalizaci." Stojí v oficiálním popisku hry.

Bezplatná aktualizace bude pro telefony iPhone 15 Pro dostupná v rámci několika týdnů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama