Rebel Moon dostane 6hodinovou prodlouženou verzi
i Zdroj: Netflix / Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně
Filmy a seriály Novinka Rebel Moon dostane 6hodinovou prodlouženou verzi

Rebel Moon dostane 6hodinovou prodlouženou verzi

Richard Šimáček

Richard Šimáček

5. 3. 2024 08:00

Režisér Zack Snyder řekl, že po vydání druhého dílu vyjde kompletní prodloužená verze obou dílů Rebel Moonu. Ta bude mít přes 6 hodin.

Reklama

Filmu Rebel Moon se moc nedařilo. Například na ČSFD má jen 46 %, což je žalostně málo. Jeden z důvodů, proč se filmu tolik nedařilo, může být i nucené zkrácení snímku na přijatelnou délku.

 Díky tomu nemusely některé části filmu dávat smysl. To by mohla napravit prodloužená verze obou filmů. Ta bude mít přes 6 hodin a bude tam vše, co režisér Zack Snyder zamýšlel ve filmu ukázat. Je tedy možné, že si film trochu vylepší reputaci.

Každopádně na to budeme muset počkat až do vydání druhého dílu. Je také možné, že druhý díl bude povedenější. První díl působil trochu jako levná kopie Star Wars s poměrně zmateným příběhem. Ale po vizuální a zvukové stránce byl film dobrý.

Prodloužená verze by také měla být o něco brutálnější. Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška vyjde už 12. dubna na Netflixu. Takže čekání se pomalu krátí. Uvidíme, jak se druhému dílu povede. Krátce po něm vyjde i prodloužená verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama