Rebel Moon a Armáda mrtvých se odehrávají ve sdíleném vesmíru. Odhalil Zack Snyder
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Rebel Moon a Armáda mrtvých se odehrávají ve sdíleném vesmíru. Odhalil Zack Snyder

Rebel Moon a Armáda mrtvých se odehrávají ve sdíleném vesmíru. Odhalil Zack Snyder

Richard Šimáček

Richard Šimáček

7. 11. 2023 09:00

Ukázalo se, že film Zacka Snydera Rebel Moon je ve sdíleném vesmíru s Armádou mrtvých. V rozhovoru pro Total Film režisér odhalil nečekané spojení mezi těmito dvěma velmi odlišnými filmy. Rebel Moon bude mít premiéru už v prosinci.

Reklama

Neuskutečněný seriál Armáda mrtvých měl původně zelenou od Netflixu už v roce 2020 a měl sloužit jako prequel ke Snyderově zombíkovskému snímku. Army of the Dead: Lost Vegas. Měl se na streamovací službu dostat po vydání původního filmu a jeho spin-offu Army of Thieves. Seriál bohužel nebyl nikdy natočen, takže k crossoveru nikdy nedošlo. Postavy by se však díky němu dostaly do úplně jiné dimenze.

"V jednom okamžiku seriálu projdou portálem do jiné dimenze a v té jiné dimenzi se setkají s postavami," vysvětlil Snyder. "V Rebel Moon jsou v jednom baru a jeden z mimozemšťanů je jednou z postav z animovaného seriálu. Takže jde rozhodně o sdílený vesmír."

Rebel Moon je spíše vesmírným sci-fi dobrodružstvím, ale to neznamená, že Armáda mrtvých nemá určité sci-fi prvky. Koneckonců, někteří ze zombíků byli ve skutečnosti... ehm... roboti?

"Aniž bychom prozrazovali příliš mnoho... Když budete dávat pozor, uvidíte, že tam je řada zombíků, kteří zjevně nejsou zombíci," řekl během otázek a odpovědí v roce 2021. "Uvidíte normální zombíky a pak uvidíte nějaké robotické zombíky. Jsou to špehové, které vláda umístila mezi zombíky, aby je monitorovala? Jsou to technologie z jiného světa? Co se tam děje?"

První část Rebel Moon bude mít premiéru na Netflixu 22. prosince 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama