První streameři veřejně okusí ambiciózní FPS akci Gray Zone Warfare
i Zdroj: MADFINGER Games
Gray Zone Warfare Novinka První streameři veřejně okusí ambiciózní FPS akci Gray Zone Warfare

První streameři veřejně okusí ambiciózní FPS akci Gray Zone Warfare

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 4. 2024 07:00

Příští čtvrtek bude nabitý akcemi. Chybět nebude ani druhá velká česká hra, Gray Zone Warfare od Madfinger Games. Vidět ji budeme moct díky streamerům.

Reklama

Jestliže netrpělivě vyhlížíte ambiciózní extrakční střílečku Gray Zone Warfare od Mafinger Games, pak si do kalendáře zaškrtněte datum 18. dubna, což vychází na příští čtvrtek. Právě tento a sedm následujících dnů budou mít známí streameři možnost zahrát si hru a veřejně ji odvysílat fanouškům.

Vidět budeme moct prakticky vše podstatné, streamer LVNDMARK (1.2 milionu sledujících) a několik dalších, se podívají na rozlehlý ostrov jménem Lamang, kde odstartuje první pořádný pohled na chystané mise a PvPvE režim. Pokud však chcete něco málo vidět ze hry už nyní, můžete se mrknout na více než 20 minutový gameplay z minulého měsíce.

Gray Zone Warfare

Gray Zone Warfare je české extrakční střílečka z pohledu první osoby, která potěší především příznivce hardcore FPS her jako je například Escape from Tarkov. Hra si zakládá na precizní realističnosti a to jak v rámci střelby, tak medikamentů. Zkrátka, aby bandáž zachránila veškerá zranění, s tím nepočítejme, každé zranění se léčí jinými způsoby/léky. Více detailů se o hře dozvíte v našem nedávném rozhovoru s tvůrci.

Gray Zone Warfare vyjde v průběhu letošního roku na PC, zdali se časem objeví i na konzolích není v tuto chvíli jasné. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama