Project Cold War je další tanková hra od tvůrců World of Tanks
i Zdroj: Wargaming.net
Novinka Project Cold War je další tanková hra od tvůrců World of Tanks

Project Cold War je další tanková hra od tvůrců World of Tanks

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 1. 2024 14:00

Wargaming.net láká na svou další tankovou hru. Nicméně od World of Tanks se bude lišit, potěší především fanoušky arkádových her. Pojďme si o ni něco málo říct.

Reklama

Studio Wargaming.net, které se proslavilo především úspěšnou free-to-play hrou World of Tanks, pomalu představuje svoji další tankovou hru. V první řadě je nutné podotknout, že se nejedná o World of Tanks 2 nebo nějaké pokračování. 

Project Cold War bude arkádovější a srovnat jej můžeme s dalšími arénovými hrami, jako například Valorant nebo Overwatch. V Project Cold War si budeme moct vybrat jednoho z “agentů”, který má svůj tank a unikátní ability. Ten budeme moct časem, po dosažení určitých levelů vylepšovat. K dispozici bude ze začátku asi 10 různých upgradů, které nabízejí další možnosti, přičemž hráči budou moct využít jen jednu z nich. Chybět pak nebudou ani perky, které tanky vylepší nebo různé skiny.

Arkádovější než WoT

Project Cold War si nezakládá na realismu. Každý tank je vybaven “boostem”, díky čemuž mohou jezdit až 100km/h. K dispozici nám bude i možnost healování, které můžeme využít jednou za 45 vteřin. 

Zmínit musíme také mechaniky z jiných her. Čas od času budeme moct využít možnosti například smoků podobně jako v CSku nebo náletů raket, které známe třeba z Warzone. Nechybí ani oblíbené “termovize”, díky kterým hráči uvidí přes smoky. Project Cold War se aktuálně nachází v alphaverzi, kdy by mohlo dojít k potenciálnímu vydání není v tuto chvíli jasné. Více detaily prozradí streamer Marty v přiloženém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama