Premiéra druhé série The Last Of Us od HBO bude v roce 2025
i Zdroj: Warner Bros/ HBO Max
Filmy a seriály Novinka Premiéra druhé série The Last Of Us od HBO bude v roce 2025

Premiéra druhé série The Last Of Us od HBO bude v roce 2025

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 11. 2023 09:00

Last of Us od HBO byl jeden z nejúspěšnějších seriálů na této platformě. O plánované druhé sezoně se už nějakou dobu ví, ale kvůli stávce scenáristů a herců premiéra byla posunuta až na rok 2025. Začátek natáčení je naplánován na příští rok.

Reklama

Na začátku letošního roku seriál The Last of Us od HBO úspěšně přivedl na televizní obrazovku kritikou oceněnou a fanoušky oblíbenou exkluzivní hru pro PlayStation od vývojářského studia Naughty Dog. Premiéra první sezóny byla druhým nejúspěšnějším debutem HBO od roku 2010, a i její druhá epizoda trhala rekordy. Zhruba tři týdny po premiéře seriálu HBO oznámila, že se The Last of Us dočká druhé sezóny. A nyní díky nové zprávě z Deadline víme, že se začne natáčet příští rok a premiéra bude někdy v roce 2025.

Deadline se to dozvěděl na newyorské novinářské události, kde šéf HBO Casey Bloys údajně novinářům řekl, že druhá sezóna začne vznikat na začátku příštího roku, přičemž cílem je premiéra v roce 2025. To je bohužel vše, co Bloys o sezóně řekl. Jak ale poznamenal Deadline, spolutvůrce seriálu a výkonný producent Craig Mazin již dříve v létě před stávkou prozradil, že tým již stihl udělat kus práce, a dodal, že první epizoda je již napsaná.

"Vzhledem k tomu, že první sezóna seriálu The Last of Us pokrývala události první hry Last of Us včetně jejího DLC Left Behind, je jasné, že druhá sezóna seriálu se ponoří do The Last of Us Part II. Všichni stále čekáme na oznámení hereckého obsazení, například kdo bude hrát Abby a Lev, ale to se pravděpodobně nestane, dokud úplně neskončí stávky herců a scénáristů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama