Polda 8 spustil crowdfundingovou kampaň
i Zdroj: Zima Software
Polda 8 Novinka Polda 8 spustil crowdfundingovou kampaň

Polda 8 spustil crowdfundingovou kampaň

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 3. 2024 07:00

Po vydání Polda 7 nebylo vůbec jisté, zda se jednou dočkáme dalšího dílu. Tvůrci bojovali s pirátstvím, avšak láska k této sérii zkrátka musí pokračovat. Polda 8 se blíží.

Reklama

Legendární česká detektivní série bude pokračovat. Aby však mohla bez problémů vzniknout, je potřeba ji finančně podpořit. Studio Zima Software tak právě spustilo crowdfundingovou kampaň na portálu HitHit, kde požaduje 1 088 888 Kč

Každopádně, co o osmém dílu víme? Prakticky nic, jedna zajímavost je ale přeci jen venku. “Aktuálně bychom chtěli opustit svět celebrit a dát zase klasickou adventurní pátračku. Pankrác bude na začátku hry unesen ze své rodné vesničky v….". A co bude dál? To se snad dozvíme už brzy. 

Náš cíl je samozřejmě vybrat peníze na vytvoření zcela nového dílu Poldy, tentokrát již s pořadovým číslem 8. Chtěli bychom, stejně tak jako to bylo u předchozích dvou dílů, ponechat ručně malovanou grafiku od Karla Kopice a použít stylizované renderované postavičky. Aktuálně máme připravené dvě nové pozadí na ukázku. Pozadí si můžete prohlédnout níže.” Informují tvůrci na HitHit.

Polda 8 by mohl dorazit na konci roku 2026. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama