Polda 2 Remástr je skoro hotový. Vyjde už v prosinci
i Zdroj: Zima software
Novinka Polda 2 Remástr je skoro hotový. Vyjde už v prosinci

Polda 2 Remástr je skoro hotový. Vyjde už v prosinci

Richard Šimáček

Richard Šimáček

7. 11. 2023 17:00

Předělávka hry Polda 2 je téměř hotová. Vydání je plánované na 12. prosince na Steamu. Po vydání hry se vývojáři budou plně soustředit na dodatek, který slíbili v crowdfundingové kampani. V plánu je také verze pro iOS a Android.

Reklama

Polda je, v Čechách a na Slovensku, velice populární počítačová hra. Má za sebou již 7 pokračování, poslední vyšlo v roce 2022, první v roce 1998. Polda 2 vyšel v roce 1999 a má tedy už poměrně zastaralou grafiku. Vývojáři slibují, že remástr vylepší grafiku hry, aby odpovídala dnešním standardům.

Na remástru Poldy 2 se vybralo na HitHitu více než 1 825 179 korun. Cíl crowdfundingové kampaně bylo vybrat 600 000 korun. Hráči tedy vývojářům poslali více než trojnásobek požadované sumy. Remástr Poldy 2 vyjde na Steamu 12. prosince. Na příští rok je plánován i dodatek, který by se měl stihnout do 1.5. 2024.

Všichni, kdo si hru zakoupili v rámci crowdfundingové kampaně, obdrží veškerý dodatečný obsah zdarma. Ke konci příštího roku by měla vyjít i verze pro iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama