Po letech se připomíná Fallout: Cascadia, která nás vezme do Seattlu
i Zdroj: Fallout Cascadia / Volně k užití
Novinka Po letech se připomíná Fallout: Cascadia, která nás vezme do Seattlu

Po letech se připomíná Fallout: Cascadia, která nás vezme do Seattlu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 4. 2024 10:00

Fallout London není jedinou obrovskou modifikací pro Fallout 4. Již více než 6 let vzniká také Fallout: Cascadia, která využila současného hypu a připomíná se upoutávkou.

Reklama

Kdy jindy na sebe upozornit, než během obrovského hypu kolem značky Fallout. V současné době se řeší úspěšný seriál, který nabízí 8 dílů na Amazon Prime, next-gen upgrade, který dorazí 25. dubna na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S a dlouho vyhlížený Fallout London.

Nicméně kromě této trojice je dobré si připomenout, že již minimálně 6 let vzniká i další ambiciózní projekt, a to Fallout: Cascadia. Pojďme si jej připomenout a říct si o něm základní informace, začneme nejnovější upoutávkou.

Fallout: Cascadia je podobně jako Fallout London v rukou šikovných a nadějných vývojářů, kteří staví na základech Fallout 4. Cascadia nás vezme do obrovského otevřeného světa města Seattle, údajně má jít až o rozlohu až 80 km2

Fallout: Cascadia se soustředí kolem masivních ruin v centru Seattlu. Svět sám o sobě je jedním z největších, jaké kdy byly v prostředí Falloutu k vidění, pokud jde o hratelný prostor s několika osadami k návštěvě, masivními lesy a bažinami, které je třeba procházet, a několika jedinečnými místy s vlastními příběhy. To vše doprovázeno všemi novými úkoly a nepřáteli.” Píše se na oficiálních stránkách. Datum vydání je však i po takové době záhadou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama