Po dlouhé době nová hra z prostředí Hvězdné brány. Příští měsíc vychází hra Stargate: Timekeepers
i Zdroj: Slitherine Games
Novinka Po dlouhé době nová hra z prostředí Hvězdné brány. Příští měsíc vychází hra Stargate: Timekeepers

Po dlouhé době nová hra z prostředí Hvězdné brány. Příští měsíc vychází hra Stargate: Timekeepers

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 11. 2023 10:00

Hry z prostředí Hvězdné brány jsou velmi vzácné, a i když nový obsah pro hvězdnou bránu už nevychází, tak 12. prosince vyjde hra Stargate: Timekeepers. Už nyní si můžete vyzkoušet na Steamu demo verzi. Hra bude rozdělena na dvě části.

Reklama

Stargate: Timekeepers je taktická hra, ve které vedete tým specialistů v příběhové kampani s originálním příběhem zasazeným do světa Stargate SG-1.  Hra bude obsahovat celkem 14 misí. Prvních 7 vyjde v prosinci a zbylých 7 misí vyjde v prvním čtvrtletí příštího roku ve formě bezplatné aktualizace.


Příběh hry se odehrává okolo 7. série seriálu hvězdná brána. Příběh však nesleduje tým SG-1 jak bylo zvykem v seriálu ale jiný. Díky tomu budete mít na stejné události zase trochu jiný pohled. Vaše dobrodružství začíná během bitvy o Antarktidu, kde velitelka Eva McCainová a její tým podporují SG-1 v boji proti Anubisově flotile.
 

O něco později je Eva a její tým specialistů pověřen novou misí ve vesmíru Hvězdné brány: pomoci jaffskému odboji, zabránit brutálním rituálům, zasáhnout proti Molocově armádě a usilovat o spojenectví s Unasy.
 

Hra vychází už 12. prosince na Steamu. Demo verze je již dostupná ke stažení. Cena hry je 28,99€.
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama