Peter Parker si dá pauzu, hlavním hrdinou v Marvel's Spider-Man 3 bude Miles Morales
i Zdroj: Insomniac Games
Novinka Peter Parker si dá pauzu, hlavním hrdinou v Marvel's Spider-Man 3 bude Miles Morales

Peter Parker si dá pauzu, hlavním hrdinou v Marvel's Spider-Man 3 bude Miles Morales

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 11. 2023 11:00

Zpráva, kterou zarytí fanoušci Spider-Mana jistě neuslyší rádi. Vedení studia Insomniac Games v rozhovoru potvrdilo, že Peter Parker si dává pauzu, hlavním hrdinou bude Miles Morales. Pravděpodobně už víme, za koho si zahrajeme v Marvel's Spider-Man 3.

Reklama

Zpráva, která jistě většinu fanoušků Spider-Mana nepotěší. Studio Insomniac Games se v rozhovoru nechalo slyšet, že hlavním Spider-Manem v dalších dílech již nebude oblíbený Peter Parker, ale jeho “nový” kolega Miles Morales. Vlastně to trochu naznačil už konec druhého dílu, který vyšel teprve nedávno, s tímto oficiálním vyjádření je to však už jasné. 

Není to definitivní konec Peter Parkera, hlavním Spider-Manem ale bude Miles,

potvrdil Ben Arfmann z Insomniacu. “Peter se začne věnovat osobním věcem, na které doposud neměl čas. Jeho povinnosti vůči záchraně New Yorku však budou pokračovat,” dodal.

Insomniac Games v současnosti pracují prioritně na Marvel's Wolverine, který vyjde v roce 2024, nejpozději ve 2025. Další hrou by mohl být třetí díl Marvel's Spider-Man, jeho plány nepřímo potvrdil šéf studia, Bryan Intihar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama