PC verze Star Wars Jedi: Survivor dostává opravný patch, konzole až zítra
i Zdroj: Electronic Arts
Star Wars Jedi: Survivor Novinka PC verze Star Wars Jedi: Survivor dostává opravný patch, konzole až zítra

PC verze Star Wars Jedi: Survivor dostává opravný patch, konzole až zítra

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2023 16:28

Před pár dny vydané Star Wars Jedi: Survivor patřilo stejně jako The Last of Us Part 1 mezi nejočekávanější hry letošního roku. Bohužel v obou případech šlo o katastrofální PC port. Survivor je na tom prý ještě hůře.

Reklama

Když před měsícem vyšlo The Last of Us Part 1 na PC, první recenze jasně ukázaly, že jde o naprosto tragický PC port, který zkrátka potřebuje mnohem více péče, takovou hru chtělo ještě doladit, nicméně PlayStation ji i tak vydal a postaral se o velmi špatné uživatelské recenze. A podobný případ se opakuje, špatný PC port má také Star Wars Jedi: Survivor od Respawn studia, problémy nečekaně hlásí také hráči s nejvýkonnějšími grafickými kartami, bohužel další případ s odfláklou optimalizací.

Tu naštěstí, alespoň z části opravuje dnes vydaný patch určený právě pro PC hráče. V průběhu zítřka pak vyjde aktualizace také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Zahrnuje spousty opravených chyb, jejich seznam najdete níže.

Star Wars Jedi: Survivor vyšel 28. dubna a specialisté na hardware, Digital Foundry se vyjádřili, že jde o nejhorší PC port hry v roce 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama