Panzerkampf je nová česká hra. Vzniká konkurence pro World of Tanks?
i Zdroj: CrazyTankers
Panzerkampf Novinka Panzerkampf je nová česká hra. Vzniká konkurence pro World of Tanks?

Panzerkampf je nová česká hra. Vzniká konkurence pro World of Tanks?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 12. 2023 15:00 7

World of Tanks a War Thuner by brzy mohly dostat konkurenci v podobě české hry. Podívejte na Panzerkampf, které právě bojuje v crowdfundingové kampani.

Reklama

Zlaté české ručičky se znovu pustily do ambiciózního projektu. Tentokrát se nejedná o FPS nebo nějakou z klasických adventur, vzniká alternativa pro slavné World of Tanks. Pokud jste fanoušky tankových her, jako například také War Thunder, zbystřete. 

Jsme vášniví hráči tanků! Bohužel doposud není na PC a konzole k dispozici hra s tanky, která by nás bavila tak, abychom z ní měli radost,

stojí v popisku hry. Dle vyjádření lze soudit, že nepůjde o kopírku World of Tanks nebo War Thunder, tvůrci z CrazyTankers se chtějí lišit. Ale čím? Lze to vůbec? 

Je to týmová hra s bitvami 10vs10 tanků z druhé světové války pro PC a konzole (post beta). Později také přidáme bitvy s tanky z moderní éry. Hrajeme s historicky přesnými modely tanků, jejich pancířů, výzbroje a všech jejich parametrů. Hra obsahuje úplný balistický model s realistickým výpočtem penetrací a odrazů střel, pozorovací/odhalovací a dohledový systém a fyzikálně realistický model pohybu tanku a jeho kol a pásů až do úrovně jednotlivých článků.

České tanky Panzerkampf hlásí úspěch v crowdfundingové kampani
i Zdroj: CrazyTankers Studio

České tanky Panzerkampf hlásí úspěch v crowdfundingové kampani

České studio CrazyTankers může slavit, jejich tanková hra Panzerkampf úspěšně prošla crowdfundingovou kampaní. Na hru…

21. 12. 2023 19:00

České Panzerkampf můžete podpořit v právě probíhající kampani na Startovači, kde se tvůrci pokoušejí vybrat 10.000€. Dle aktuální statistiky by to ale rozhodně neměl být problém, už nyní vybrali na svůj projekt slušných téměř 6.500€. A pokud si chcete hru vyzkoušet už nyní, k dispozici je demoverze

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama