České tanky Panzerkampf hlásí úspěch v crowdfundingové kampani
i Zdroj: CrazyTankers Studio
Panzerkampf Novinka České tanky Panzerkampf hlásí úspěch v crowdfundingové kampani

České tanky Panzerkampf hlásí úspěch v crowdfundingové kampani

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 12. 2023 19:00

České studio CrazyTankers může slavit, jejich tanková hra Panzerkampf úspěšně prošla crowdfundingovou kampaní. Na hru přispělo více než 360 lidí, přičemž někteří částkou až 100€.

Reklama

Teprve ve středu jsme si na Spite podrobněji představovali novou českou hru, Panzerkampf. Pracuje na ni skupina český vývojářů v CrazyTankers, která se nechala slyšet, “jsme vášniví hráči tanků! Bohužel doposud není na PC a konzole k dispozici hra s tanky, která by nás bavila tak, abychom z ní měli radost.”

Studio CrazyTankers se pustilo do crowdfundingové kampaně na české platformě Startovač, kde si dali za cíl vybrat 10.000€. V době psaní článku zbývalo 52 dnů do konce s vybranou částkou 6.500€. Nicméně o pouhých pár desítek hodin bylo vyhráno, Panzerkampf kampaní prošlo úspěšně - a to stále zbývají téměř dva měsíce do konce.

Hru velmi pěkně představil například streamer Marty_vole, který detailně popisuje její funkce, grafickou stránku a další možnosti. A jak správně podotýká, zdaleka nejde o finální verzi, v dostupné demoverzi jde zkrátka pouze o náhled, jak hra vypadá aktuálně. Záznam jeho videa si můžete pustit výše. Další informace o hře najdete přímo na kartě na Startovači.

České tanky Panzerkampf hlásí úspěch v crowdfundingové kampani
i Zdroj: CrazyTankers

"V současnosti vstupujeme do finální fáze vývoje. Vývoj na PC platformě, zejména s ohledem na požadavky na úroveň zpracování moderních her je pomalý a drahý. Podpory ze Startovače bychom využili pro další vylepšení kvality (technické i audio-vizuální), ale hlavně pro urychlení dokončení hry, protože se sami už nemůžeme dočkat, až ji s vámi budeme hrát:)!" Dodávají tvůrci hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama