LawBreakers Novinka Pamatujete na průšvih jménem LawBreakers? Hra to zkusí ještě jednou

Pamatujete na průšvih jménem LawBreakers? Hra to zkusí ještě jednou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 4. 2024 07:00

LawBreakers je zpět! Zrušená hra z roku 2017 se dočkala reinkarnace. Vše si již nyní můžete vyzkoušet sami a zcela zdarma. Podrobnosti o projektu v článku.

Reklama

Vzpomínáte ještě na multiplayerovou, arénovou hru LawBreakers? Připravilo ji studio Boss Key Productions v roce 2017 v čele s veteránem Cliffem Bleszinskim. Ačkoliv hra nevypadala vůbec špatně, a to jak po grafické stránce, tak hratelnosti, herní komunitě se z nějakého důvodu nezamlouvala. Prakticky od oznámení hrálo LawBreakers pouhých pár desítek hráčů a každým dnem se komunita aktivních hráčů zmenšovala. To bohužel vyústilo až k definitivnímu konci podpory a vypnutí serverů. 

Nicméně zhruba před rokem se na Twitteru objevilo vyjádření samotného Cliffa, který veřejně prozradil, že by byl rád, kdyby se jednou LawBreakers vrátilo. A ta chvíle právě přichází. LawBreakers je zpět, ovšem ne tak, jak byste asi mysleli. O vydání se nepostará žádné z vydavatelství, vše si vezmou na starost fanoušci a nadšenci. Ti již připravili launcher, přes který můžete hru otestovat, připravte se však na možné technické problémy.

LawBreakers

LawBreakers je akční multiplayerová FPS hra vyvinutá studiem Boss Key Productions. Ve hře se střetávají dva týmy, Law a Breakers, v intenzivních soubojích ve schopnostmi vybavených arénách. Hráči mohou vybírat z různých postav s unikátními schopnostmi a bojovat o kontrolu nad objekty a územím. Hra se zaměřuje na rychlé a dynamické souboje ve třech rozměrech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama