Někomu se podařilo hacknout kartáček a spustit na něm legendární DOOM
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Někomu se podařilo hacknout kartáček a spustit na něm legendární DOOM

Někomu se podařilo hacknout kartáček a spustit na něm legendární DOOM

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 3. 2024 13:15

Muž vzal elektrický zubní kartáček s displejem, napíchnul ho na počítač a spustil na něm legendární hru DOOM. Něco podobného jste ještě nikdy neviděli.

Reklama

Je to jen zhruba 14 dnů, co jsme si představovali novou sekačku od společnosti Husqvarna, v čem, že byla tak zajímavá, a proč jsme o ni informovali na herním magazínu? Postarala se o to spolupráce, díky níž si přímo na zahradní sekačce můžeme zahrát původní DOOM z roku 1993. Dnes už to ale není žádný zázrak, DOOM je na dnešní poměry tak hardwarově nenáročný, že jej můžete spustit na spoustě zařízení, které ani nejsou určené ke hraní, jako třeba na kalkulačce.

Nyní se někomu podařilo hacknout elektrický zubní kartáček s displejem a dostatečně výkonným hardwarem, a rozjet na něm legendární FPS hru DOOM. Na celé video z hraní se můžete podívat v přiloženém tweetu. Autor pak dodává, že v kartáčku objevil desku ESP32-C3 a 4 MB Flash.

Série DOOM je akční střílečka z pohledu první osoby, která se odehrává na Marsu, kde hráč bojuje proti démony a dalším nepřátelům z pekla. Hra je známá pro svou rychlou akci, intenzivní boje a ikonickou atmosféru sci-fi hororu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama