Někomu se do rukou dostala plná verze hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
i Zdroj: Nintendo
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Někomu se do rukou dostala plná verze hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Někomu se do rukou dostala plná verze hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2023 17:52

Noční můra všech studií. Někomu se do rukou dostala údajně plná verze exkluzivity The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, dotyčný bohužel po internetu šíří videa a prozrazuje detaily příběhu.

Reklama

Pouhých pár dnů před vydáním očekávaného RPG The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, musí Nintendo řešit velkou nepříjemnost. Někomu se měla do rukou dostat plná verze této Switch exkluzivity. Bohužel, místo aby si hru vychutnal předčasně sám pro sebe, nahrává gameplaye, šíří je po internetu a úmyslně prozrazuje detaily příběhu.

Je tu ale i další problém, některé záběry, které kolují internetem, mají být nahrané skrze PC emulátor, což může znamenat, že se klidně Zelda v následujících hodinách nebo dnech, může objevit na warez stránkách. 

My vám žádné příběhové detaily neprozradíme, počkejte si na vydání, které je naplánované na 13. května, nicméně pokud vás zajímá gameplay, tak se můžete mrknout například níže. Jestli že se ale chystáte pořídit novou Zeldu, pak doporučujeme videa úplně vynechat a nekazit si zážitek.

Nintendo s těmito úniky bojuje už roky, děje se to téměř s každou velmi očekávanou hrou. Vedení by si mělo dát pozor na to, jak a kdo distribuuje jejich hry. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama