Na internetu se objevil hratelný prototyp 20 let zrušené hry Daredevil: The Man Without Fear
i Zdroj: 5 000 Ft. Studios
Novinka Na internetu se objevil hratelný prototyp 20 let zrušené hry Daredevil: The Man Without Fear

Na internetu se objevil hratelný prototyp 20 let zrušené hry Daredevil: The Man Without Fear

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2023 09:00

Hra Daredevil: The Man Without Fear měla být původně již dávno venku, nicméně neshody společnosti Marvel se Sony vyústily ve zrušení projektu. K dispozici jsou nové screeny, gameplay, ale také hratelný prototyp.

Reklama

V březnu 2024 to bude přesně 20 let, co dnes již bývalé studio 5 000 Ft. zrušilo svůj připravovaný projekt Daredevil: The Man Without Fear. Hry, která mířila na PC, PlayStation 2 a Xbox jsme se bohužel nikdy nedočkali. A mohly za to připomínky přímo studia Marvel, které nesouhlasilo se změnami během vývoje a příliš velkým odkloněním od původního konceptu, dohady mezi Marvel a Sony pak vyústily v definitivní zrušení hry. Po projektu tak zůstalo jen několik screenshotů a trailerů. 

To se ale dneškem mění, původní hratelný prototyp unikl na internet a vyzkoušet si jej může úplně každý. Jak dodávají hráči, “demo” je plné chyb a může i několikrát spadnout, celkem frustrující, nicméně zaryté Daredevila fanoušky jistě potěší. 

Prototyp PlayStation 2 verze si můžete stáhnout na stránkách Hidden Palace. I tam se dočtete, že průchod hrou nebude jednoduchý, kdykoliv se můžete zaseknout v texturách, aplikace může spadnout a celkově toho ve hře (v prototypu) chybí spousty. Pokud ale nemáte takhle při víkendu co dělat, mrkněte na to.

Pokud se ptáte, zda Daredevil někdy dostane vlastní hru, to aktuálně nevíme, nicméně v současnosti vzniká hned několik marvelovek, včetně Iron Mana, Black Panthera, Spider-Mana nebo Wolverina. Nebylo by tak překvapením, kdyby se časem dostalo také na rudého hrdinu Daredevila.

Galerie screenshotů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama