Na cestě jsou 3 velká rozšíření pro World of Warcraft. První dorazí na podzim příštího roku
i Zdroj: Blizzard
WoW Novinka Na cestě jsou 3 velká rozšíření pro World of Warcraft. První dorazí na podzim příštího roku

Na cestě jsou 3 velká rozšíření pro World of Warcraft. První dorazí na podzim příštího roku

Richard Šimáček

Richard Šimáček

5. 11. 2023 09:00

Blizzard neobvykle oznámil hned 3 velká rozšíření pro World of Warcraft. Na první se můžeme těšit už na podzim příštího roku. Předobjednávky jsou otevřené už nyní. Rozšíření nás zavedou převážně na nejstarší oblasti světa World of Warcraft.

Reklama

S World of Warcraftem se počítá ještě na hodně dlouhou dobu. Na BlizzConu 2023 Blizzard ukázal rovnou 3 velká rozšíření, a každé je s jinou tématikou a každé přinese novou oblast.
 

  • The War Within: "Sestoupíte do samotného srdce Azerothu, prozkoumáte nová podzemní království a utkáte se s prastarými kulturami, jako jsou pozemšťané a děsiví nerubiáni z Azj-kahetu."
     
  • Midnight: "Budete se vracet - připraveni?" - do Starého světa, do bájných zemí Quel'Thalas. Tam do Azerothu vtrhly síly prázdnoty, které mají v úmyslu uhasit světlo Slunečního požehnání a uvrhnout svět do temnoty a strachu."
     
  • The Last Titan: “Opět se vrátíte do Starého světa, tentokrát do zimních krajín Northrendu. A tam, v Ulduaru, budete svědkem návratu Titánů do Azerothu.”

V cinematicu vystupuje bývalý vůdce frakce Hordy a současný vůdce frakce Aliance, kteří se připravují na třídílný příběh odehrávající se převážně v nejstarších lokacích MMO - namísto zcela nového kontinentu, jako je tomu u většiny rozšíření WoW.

V tiskové zprávě Blizzard poskytl další souvislosti k The War Within, které vyjde příští rok.

"Hluboko pod povrchem se k moci dere starobylá nerubijská civilizace, které pomáhá Xal'atath, Posel prázdnoty, poprvé představený v rozšíření Legie," uvádí Blizzard. "Hráči si budou muset na cestě vyžádat pomoc Earthenů, nové spojenecké rasy dostupné hráčům Hordy i Aliance, a objevit zcela nový svět, který existuje již po staletí a jehož obyvatelé se připravují na konflikty, které se rýsují na obzoru."

Spolu se čtyřmi novými zónami - "ostrovem Dorn na úrovni povrchu, industriálními Hlubinami, nečekaně jasným a bujným Hallowfall a Azj-kahet, vrcholným místem nerubijské společnosti" - představí The War Within nové stromy talentů hrdinů, více fyzikálního létání založeného na Dragonflightu, endgame trezory pokladů zvané Delves a novou funkci Warbands, která nabízí "postup napříč celou rodinou postav na vašem Battle.net účtu, bez ohledu na jejich frakci".

Blizzard neuvedl přesný datum vydání The War Within, pouze uvedl, že to bude v roce na podzim roku 2024. Předprodej prvního rozšíření je již spuštěn a tradičně obsahuje mnoho bonusů pro ty, kteří si ho předobjednají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama