Mortal Kombat 12 by podle některých zdrojů mohl být představen tento týden
i Zdroj: Reddit / Mortal Kombat
Mortal Kombat 12 Novinka Mortal Kombat 12 by podle některých zdrojů mohl být představen tento týden

Mortal Kombat 12 by podle některých zdrojů mohl být představen tento týden

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2023 09:19

Profesionální hráč Mortal Kombat tvrdí, že k odhalení nového dílu dojde někdy tento týden. Insider jeho zprávu nevyvrátil a zareagoval zvláštním způsobem.

Reklama

Koncem února vydavatelství Warner Bros Games oficiálně oznámilo nový díl do série Mortal Kombat, avšak bez jakýchkoliv detailů, dokonce ani nevíme, zda-li půjde o přímo “12”, přesto studio slíbilo, že hra vyjde ještě v letošním roce. K jejímu odhalení by mohlo dojít v rámci několika málo dnů, tvrdí to @SonicFox, profesionální hráč bojových her, který má například právě k Mortal Kombat velmi blízko.

Na jeho tweet zareagoval důvěryhodný insider Jeff Grubb, a zprávu rozhodně nevyvrátil, naopak podpořil zvláštním komentářem.

“Myslím, že poletí do vesmíru”

Bude se nový díl odehrávat někde ve vesmíru nebo jde jen o nějaký vtípek? To bychom se mohli dozvědět v následujících dnech. Na příspěvek později zareagoval další známý insider, a to Jez Corden, který jen napsal “v září”, že by tím prozradil datum vydání?

Mortal Kombat by to letos nemusel mít vůbec jednoduché, bude to rok nabitý bojovými hrami. Vyjde také nový Tekken nebo Street Fighter. Boj by v tomto případě vyhrál Mortal Kombat, pokud by konečně přešel ze starého Unreal Engine 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama