Mortal Kombat 1 Halloween Fatality stojí 10 dolarů a komunita je naštvaná
i Zdroj: NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Mortal Kombat 1 Halloween Fatality stojí 10 dolarů a komunita je naštvaná

Mortal Kombat 1 Halloween Fatality stojí 10 dolarů a komunita je naštvaná

Richard Šimáček

Richard Šimáček

30. 10. 2023 14:00

Začátkem tohoto týdne byla komunita hry Mortal Kombat 1 rozhořčena poté, co vydavatel Warner Bros. Games odhalil, že bude prodávat sezónní Fatality za skutečné peníze. Nyní je tato Fatality k dispozici v obchodě s potvrzenou cenou, a hráči jsou opět ve zbrani, přičemž mnozí slibují, že budou Fatality bojkotovat (a někteří hru zcela opustí) kvůli její ceně.

Reklama

Halloweenská fatalita byla přidána do prémiového obchodu MK1 za cenu 1200 dračích krystalů (z toho 1250 lze koupit v balíčku za 10 dolarů). Tento krok přišel poté, co si hráči všimli, že v poznámkách k patchi byla nejasně zmíněna “halloweenská fatalita přidaná do prémiového obchodu”, což později potvrdila společnost Warner Bros. Games.

Hráči vyjádřili šok nad cenou Fatality ve výši 10 dolarů (cca 239 kč), zejména proto, že je přidána k ceně hry 70 dolarů (nebo 110 dolarů pro hráče, kteří si zakoupili prémiovou edici). Mnozí členové komunity nyní tento krok kritizují jako náznak toho, že se MK1 posouvá směrem k freemium modelu, přestože není zdarma.

I po stížnostech hráčů na agresivní monetizaci to vypadá, že další DLC pro MK1 jsou na cestě, přičemž vývojáři naznačili možné DLC postavy. Přesto se hráči od jeho vydání minulý měsíc bavili objevováním všeho možného, od působivého komba s 89 údery až po podivnou výhodu hráče 1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama