Modern Warfare 3 nelze spustit bez předchozího spuštění Modern Warfare 2
i Zdroj: Activision
Modern Warfare 3 Novinka Modern Warfare 3 nelze spustit bez předchozího spuštění Modern Warfare 2

Modern Warfare 3 nelze spustit bez předchozího spuštění Modern Warfare 2

Richard Šimáček

Richard Šimáček

5. 11. 2023 11:00

K poněkud nepochopitelnému kroku se rozhodla společnost Activision. Nejnovější MW3 totiž vyžaduje, abyste nejdříve spustili Modern Warfare 2 a až poté spustili Modern Warfare 3. Reálně tak musíte spouštět dvě hry kvůli jedné.

Reklama

Nová odvážná vize společnosti Activision, která chce sjednotit zážitek ze hry Call of Duty, má špatný začátek. S předčasným vydáním kampaně Modern Warfare 3 hráči zjišťují, že pro přístup do nové hry je nutné spustit Call of Duty HQ, jednotný frontend pro současné i budoucí tituly CoD. To by možná nebyl takový problém, kdyby to nebylo tak pomalé a zdánlivě nesmyslné. Call of Duty je nyní launcher v launcheru, a to je na nic.

Vysvětlím vám to: Než spustíte Modern Warfare 3, musíte nejprve spustit Modern Warfare 2. Vážně. "Call of Duty HQ" je jen klient Modern Warfare 2/Warzone pod novým názvem.

Přepínání mezi Modern Warfare 2 a 3 z centrály není jako přepínání režimů. Jakmile jste v hlavní nabídce, můžete okamžitě skočit do Warzone nebo do multiplayerového zápasu MW2. Kliknutím na tlačítko Modern Warfare 3 však zavřete aplikaci HQ a spustíte zcela jiný spustitelný soubor s názvem Modern Warfare 3. Neexistuje žádná možnost, jak Modern Warfare 3 spustit samostatně, protože "Modern Warfare 3" není samostatnou hrou. Je doslova pohřbena uvnitř CoD HQ jako přídavný obsah.

Výsledek? Spuštění Modern Warfare 3 trvá 70-90 sekund. Pro CoD je to věčnost, ale zarážející je, že tyto kroky navíc nemají pro hráče žádný znatelný účel. Možná Activision navrhovala CoD HQ s ohledem na konzole, kde se hry nedají tak snadno uspořádat podle sérií, a aplikace, která přepíná mezi hrstkou stále aktivních CoD, je užitečná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama