Mobilní hříčka Warcraft Rumble je venku
i Zdroj: Activision Blizzard
Novinka Mobilní hříčka Warcraft Rumble je venku

Mobilní hříčka Warcraft Rumble je venku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 11. 2023 08:00

Patříte mezi nadšence mobilních her? Potom by vás mohla zaujmout novinka od Blizzardu, MOBA/strategická hříčka Warcraft Rumble. Vyšla teprve před několika dny a první hráči ji hodnotí velmi kladně. Stahujte zdarma.

Reklama

Vzpomínáte ještě na oznámení mobilní hry Warcraft Arclight Rumble z května minulého roku? Předpokládám, že asi ne. A není divu, Blizzard o ní prakticky celé měsíce mlčel. Nakonec zkrátil název na Warcraft Rumble a hru potichu vydal. Zvláštní, nedát takovému klenotu, jako je Warcraft pořádnou marketingovou kampaň. A nebo snad není o co stát? 

To už nyní můžete zjistit sami, hra je venku, a zcela zdarma si ji můžete stáhnout ve verzích iOS a Android. Objevují se již i první emulátory, díky kterým si Warcraft Rumble můžete zahrát na PC či Macu. Co se týče prvních uživatelských recenzí, hráči jsou nadšení a dávají vysoké známky. A co vy, už jste nejnovější přírůstek do rodiny Warcraft otestovali? A co na něj říkáte?

Níže jeden z gameplay trailerů:


Nezapomeňte nás sledovat také na Instagramu, kde jsme konečně znovu aktivní. Kromě běžných článků přidáváme také nejrůznější zajímavosti a bleskovky.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama