MachineGames možná nenápadně teasuje Quake 6
i Zdroj: MachineGames
Novinka MachineGames možná nenápadně teasuje Quake 6

MachineGames možná nenápadně teasuje Quake 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 1. 2024 09:00

Je tohle první odkaz na chystaný Quake 6? Studio MachineGames možná nenápadně během nedávné Xbox Developer Direct 2024 něco tajně odteasovalo.

Reklama

Švédské studio MachineGames je minimálně v posledních letech ostře sledované, a to především díky chystané first-person adventuře Indiana Jones and the Great Circle, kterou nám během konference Xboxu představilo ve čtvrtek večer. Konkrétně prezentace MachineGames trvala zhruba 15 minut. Za tu dobu nám tvůrci ukázali velmi kvalitní gameplay, prozradili zásadní informace a vzali nás do zákulisí, jak natáčení, tak svých kanceláří.

Během vyprávění tvůrců se na malou chvíli zastavila kamera na tabuli, kde jsme mohli vidět nejrůznější čmáranice. Nikoho však v tu chvíli nenapadlo, že by nám snad MachineGames a Bethesda mohly tajně teasovat Quake 6. Na jediný důkaz se mrkněte níže, vidět můžete “AKE 6”, včetně loga pod.

MachineGames možná nenápadně teasuje Quake 6
i Zdroj: MachineGames

Možná si teď říkáte, proč by někdo teasoval Quake 6, když jsme ještě nedostali ani pátý díl?! Pravda, nicméně tvůrci mohou pátý díl brát jako Quake Champions z roku 2017. Zdali jde jen o provokování ze strany MachineGames nebo skutečně odkaz na pomalu blížící se nový Quake, se snad dozvíme brzy.

V tuto chvíli je jistě prioritou zmíněné dobrodružství Indiana Jones and the Great Circle, které vyjde koncem roku 2024 ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama