Lost Soul Aside pravděpodobně nakonec na PS4 nevyjde, PlayStation zmiňuje pouze PS5
i Zdroj: Ultizero Games Studio
Lost Soul Aside Novinka Lost Soul Aside pravděpodobně nakonec na PS4 nevyjde, PlayStation zmiňuje pouze PS5

Lost Soul Aside pravděpodobně nakonec na PS4 nevyjde, PlayStation zmiňuje pouze PS5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 8. 2023 16:00

Očekávaný RPG projekt Lost Soul Aside od Ultizero Games by nakonec na PlayStation 4 vyjít nemusel. Soudíme dle nedávné konference ChinaJoy 2023, kde se během prezentace objevilo pouze logo PlayStation 5. V článku zbrusu nové gameplay záběry.

Reklama

Zrušila Sony a studio Ultizero Games PlayStation 4 verzi očekávané RPG hry Lost Soul Aside? Vypadá to tak, hra se před pár dny objevila na konferenci ChinaJoy 2023, nicméně po její prezentaci se na obrazu objevilo pouze logo konzole PlayStation 5. Nemusí to samozřejmě nic znamenat, ale může ledacos naznačit.

Lost Soul Aside bylo oznámené před více než šesti lety, kdy ještě naplno běžela éra starší PlayStation 4, hru tak původně plánovali vydat pouze na PS4. Nicméně čas rapidně uplynul a máme rok 2023, kdy se vývojáři aktuálně soustředí hlavně na současnou generaci konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Zda-li PS4 verze byla skutečně vyškrtnuta se dozvíme v následujících hodinách, maximálně dnech, nebylo by to ale překvapením. Datum vydání Lost Soul Aside je stále naplánovaný na letošní rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama