Unikly gameplay záběry z dlouho vyhlížené RPG hry Lost Soul Aside
i Zdroj: UltiZero Games Studio
Lost Soul Aside Novinka Unikly gameplay záběry z dlouho vyhlížené RPG hry Lost Soul Aside

Unikly gameplay záběry z dlouho vyhlížené RPG hry Lost Soul Aside

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 7. 2023 14:59

Na RPG hru Lost Soul Aside od Ultizero Games jsme už skoro zapomněli, tvůrci však nikoliv a na právě probíhajícím ChinaJoy 2023 se objevily nové gameplay záběry. V článku už 10 minut ze hry.

Reklama

Aktualizace:

Tak jsme se přece nakonec dočkali i traileru pro veřejnost. Nejde sice o níže uniklých 10 minut ze hry, ale aspoň něco. Mrkněte na zbrusu nové záběry, které studio zveřejnilo po letech čekání.

Už jsme si pomalu mysleli, že roky chystané RPG Lost Soul Aside, bylo zrušené. Tvůrci hru oznámili už před více než 5 lety a dodnes o ni prakticky neinformují. Naposledy jsme o ni slyšeli v roce 2019, kdy však ukázali jeden jediný obrázek, pravděpodobně jím chtěli dokázat, že se na hře stále pracuje. Dnes tu ale máme něco podstatně lepšího, na internet uniklo hned 10 minut ze hry a záběry vypadají skvěle.

Ty se měly exkluzivně objevit během právě probíhající akce ChinaJoy 2023, kde je někdo tajně natočil a publikoval veřejnosti. Vidět můžeme hlavního hrdinu a jeho speciální schopnosti nebo krásné starověké lokace. Video je bohužel v čínštině a tak netušíme, co se v titulcích píše, nicméně doufáme, že se už brzy, například toto video, objeví také u nás.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama