Killer Klowns from Outer Space: The Game je nový multiplayer horor podle stejnojmenného filmu
i Zdroj: IllFonic
Novinka Killer Klowns from Outer Space: The Game je nový multiplayer horor podle stejnojmenného filmu

Killer Klowns from Outer Space: The Game je nový multiplayer horor podle stejnojmenného filmu

David Vondráček

David Vondráček

13. 3. 2024 10:00

Indie studio IllFonic si pro nás připravilo hru na kočku a myš. Tedy v tomto případě na klauny a lidi. Navíc podle filmu, který je starý už víc jak 30 let. Co nám přinese?

Reklama

Killer Klowns from Outer Space u nás můžete spíš znát pod názvem Klauni zabijáci. Časem ze z filmu stala kultovní klasika a vražední klauni se zařadili po bok postav, jako byl Freddy nebo Jason. Film vyprávěl o kosmické lodi, která vypadala jako cirkusový stan a její posádku představovali mimozemšťani, kteří vypadali jako klauni. Ty přistáli v blízkosti jednoho města, kde začali místní lidi unášet, aby je později mohli sníst, nebo je rovnou zabili. Používali přitom velmi důmyslné i bizardní způsoby. Jako například dorty, které házeli po lidech, kteří se poté rozpustili. Možná vás to překvapí ale kritici i diváci hodnotili film vesměs pozitivně a dokonce si vysloužil i dvě nominace na Oskara, za kostýmy a za hudbu.

A o co půjde v samotné hře? Vesměs o tom, o co jde ve filmu. Hra by měla být čistě online a bude to na podobný způsob her jako Friday the 13game nebo nedávno vydaný The Texas Chains Saw massacre. Budete mít jednu skupinu klaunů, kteří vyrážejí do města na lov lidí a budou k tomu moci využít několik svých vychytávek. Na druhé straně bude stát zase skupina lidí, kteří se jim budou snažit v tom zabránit. 

"Naplánujte si vlastní mimozemskou invazi a sklízejte lidi jako ikoničtí Killer Klowns, nebo shromážděte tým přeživších, aby bojoval s mimozemskou hrozbou, ve hře založené na kultovní klasice z 80. let. Vítejte v novém, bláznivém pojetí asymetrického hororového zážitku pro více hráčů!„ Tak o hře píše oficiální popisek na Steamu.

Klauni zabijáci k nám přistanou 4. června a kromě PC dorazí ještě na PS4 a PS5, Xbox One a Xbox sérii X/S, bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama