Kdyby Kung Fu Panda vyšla jako videohra na Unreal Engine 5, mohla by vypadat takto
i Zdroj: TeaserPlay
Novinka Kdyby Kung Fu Panda vyšla jako videohra na Unreal Engine 5, mohla by vypadat takto

Kdyby Kung Fu Panda vyšla jako videohra na Unreal Engine 5, mohla by vypadat takto

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 4. 2024 10:00

Profíci na Unreal Engine 5 z TeaserPlay hráčům dali nahlédnout, jak by to mohlo vypadat, kdyby vyšla hra Kung Fu Panda a využila nejnovější technologie.

Reklama

Kung Fu Panda, animovaná postavička, která má za sebou 4 filmy, přičemž ten poslední vyšel teprve nedávno. Za slavného pandího bojovníka jsme si však mohli také zahrát videohry. Těch vyšlo hned několik, první v roce 2005, ten poslední v roce 2015. Od té doby se žádné ze studií do vývoji nového dílu nepustilo.

Pokud by se však něco změnilo a Kung Fu Panda by dostala nový díl, zahrnovat by mohl nejnovější technologie, jako třeba ray-tracing, podporu Lumen, Nanite a byl postaven na Unreal Engine 5, pak by mohl vypadat naprosto famózně. O menší ukázku se postarali profíci z TeaserPlay, kteří si pro fanoušky pandy připravili krátkou upoutávku. 

Kdo je Kung Fu Panda?

Kung Fu Panda je animovaná postava vytvořená DreamWorks Animation. Hlavní postavou je Po, neohrabaný pandí bojovník, který se stane nečekaným hrdinou a začne trénovat v bojových uměních kung fu pod vedením slavných mistrů. Filmy sledují jeho dobrodružství, jak se vyrovnává se svými vlastními nedostatky a bojuje proti zlým silám, aby ochránil mír ve svém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama