Hvězda týmu FC Arsenal měla v Csku používat cheaty a vysloužila si VAC-BAN
i Zdroj: Arsenal FC
Counter Strike 2 Novinka Hvězda týmu FC Arsenal měla v Csku používat cheaty a vysloužila si VAC-BAN

Hvězda týmu FC Arsenal měla v Csku používat cheaty a vysloužila si VAC-BAN

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 1. 2024 19:00

Používat cheaty se zkrátka nevyplácí. Důkazem toho je slavný útočník týmu Arsenal FC, který si postěžoval, že dostal ban. Konkrétně VAC, ale nedostanete jen tak omylem.

Reklama

Jak asi tráví svůj volný čas slavné osobnosti, vrcholoví sportovci, herci nebo zpěváci? Mimo své profesní aktivity, které sledujeme na obrazovkách nebo v novinách, se mnozí z nich věnují obyčejným zálibám, jsou to třeba videohry. Někteří známí sportovci, jako Neymar, Bellerin nebo Pirlo, se tímto způsobem baví, což už dávno víme. Poslední dobou však začínáme slyšet i o streamování Gabriela Jesuse, který se během volna, kdy zrovna neběhá po hřišti, věnuje Counter Strike 2

Můj účet dostal nespravedlivý VAC ban, můžete mi pomoct?

ptal se G.J. na sociální síti X. Jak sám poukázal, Gabriel Jesus, slavný útočník týmu Arsenal, obdržel na herní platformě Steam VAC-BAN (Valve Anti-Cheat Banned). Tato sankce se uděluje výhradně za používání nepovolených cheatů. Pomohl si brazilský hroťák wallhackem nebo aimbotem? Je to velmi pravděpodobné, doslova Vac-ban se nedostává jen tak náhodou nebo omylem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama