Horor Instinction se chlubí realistickým modelem dinosaura T-Rexe
i Zdroj: Hashbane Interactive
Instinction Novinka Horor Instinction se chlubí realistickým modelem dinosaura T-Rexe

Horor Instinction se chlubí realistickým modelem dinosaura T-Rexe

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2024 12:00

Graficky absolutně fantastický horor Instinction ukazuje precizně zpracovaný model obávaného T-Rexe. Videoukázka zahrnuje i jeho typický "hromový hlas/zvuk".

Reklama

V polovině ledna letošního roku nám byla představena nová hororová hra Instinction. Ta veřejnost zaujala hned ze dvou důvodů: svou realistickou grafikou, a světem, kde žijí stále oblíbení dinosauři. Navíc nepůjde jen o nějaký walking simulátor, těšit se kromě na prozkoumávání velkého světa, můžeme i na velké přestřelky a survival prvky.

Instinction má do vydání možná ještě několik let, přesto se tvůrci ze studia Hashbane Interactive rozhodli o zahájení představení hry. Na svém youtubovém kanálu ukázali velmi detailní a realistický model dinosaura T-Rexe. Ten s největší pravděpodobností bude tím nejproblémovějším (nejsilnějším) protivníkem, kterého ve hře uvidíme. Šlo o nejobávanějšího predátora, který prakticky neměl přemožitele.

Hluboko v zapomenutém údolí, kde mizí hranice mezi minulostí a současností, na vás čeká ztracený svět pravěkého dobrodružství.” Stojí v popisku hry.

Instinction dorazí až v průběhu roku 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Času na poznávání hry tak máme dostatečně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama