Graficky fascinující dinosauří survival Instinction potěší i fanoušky hororů
i Zdroj: Hashbane Interactive
Instinction Novinka Graficky fascinující dinosauří survival Instinction potěší i fanoušky hororů

Graficky fascinující dinosauří survival Instinction potěší i fanoušky hororů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 1. 2024 07:00

Jestliže jste fanoušky realistické grafické stránky, dinosaurů a survival her, pak byste neměli minout Instinction. Jde o ambiciózní titul, který cílí na PC a konzole aktuální generace.

Reklama

Hashbane Interactive představilo sakra ambiciózní titul. Potěší především fanoušky dinosaurů, nicméně nepůjde doslova o dobrodružnou hru, kterou je například Jurský park. Připravovaná novinka Instinction nabídne skutečně fascinující grafickou stránku, hororový zážitek, prvky stealthu a nabitou atmosféru, která by se dala krájet.

Venku je zbrusu nová upoutávka, ta ale příliš z gamelaye neukáže. Vidět můžeme průchod temnou džunglí a zmiňované prvky hororu, kde hlavní postava sbírá důležité zdroje. Nicméně tvůrci slibují celou sérii videí, která nám pomalu odhalí více. 

Prozkoumejte Valley of the Rift, obrovský a živý svět skrytý na poloostrově Yucatán, obývaný živými dinosaury a chráněný lidmi skryté civilizace.

Instinction bude lineární příběhovou hrou s otevřeným prostředím, tvůrci však upozorňují, že nejde o doslova otevřený svět, i tak ale doporučují prozkoumávat všechny kouty.

Instinction vyjde v roce 2025 a v plánu jsou verze pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Už koncem letošního roku by ale měl dorazit předběžný přístup, pravděpodobně jen na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama