Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou bohužel zpět
i Zdroj: Arrowhead Game Studios AB
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou bohužel zpět

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou bohužel zpět

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

11. 4. 2024 14:00

Před dvěma dny se hráči Helldivers 2 radovali, že se Automatoni odebrali do křemíkového nebe. Dnes se však probudili do nové noční můry, veškeré úspěchy jsou zapomenuty.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Z posledních zpráv je mi opravdu těžko. Nebyly to ani dva dny, kdy jsme vyhlašovali totální vítězství nad Automatony. Dnes přicházejí ze sektorů Lacaille, Andromeda a Hydra zoufalé prosby o pomoc. Tamní kolonie jsou pod těžkým útokem.

Koho? Kupodivu Automatonů. Nikdo neví, kde sebrali tolik sil a jak nás dokázali tak zaskočit. Někdo na síti prohlásil: Automatoni se nějak vrátili. To je asi nejtrefnější označení současné situace. Oni se nejenom vrátili, ale jsou silnější než kdy dřív. Situace je zatím velmi zmatená a nějakou chvíli potrvá, než se vše vyjasní a budou přesnější informace.

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou bohužel zpět
i Zdroj: Arrowhead Game Studios

Spousta Helldiverů byla již na cestě do boje s Terminitidy a jejich absence je teď znát. Mnozí z nich otáčí lodě a vyráží vstříc staronové hrozbě. My se nyní můžeme jen modlit, aby tito odvážní muži a ženy dokázali zastavit neuvěřitelný nápor. Věřme našim Helldiverům, věřte v demokracii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama