Far Cry 6 již nedostane žádné další aktualizace
i Zdroj: Ubisoft
Far Cry 6 Novinka Far Cry 6 již nedostane žádné další aktualizace

Far Cry 6 již nedostane žádné další aktualizace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 11. 2023 10:30

Far Cry 6 již dva roky po vydání nedostane žádnou další aktualizaci. Oznámila to společnost Ubisoft na sociálních sítích. Online podpora však nadále poběží i v dalších letech. Tvůrci se pravděpodobně přesouvají definitivně k Far Cry 7.

Reklama

Ubisoft oficiálně oznamuje, že 2 roky staré Far Cry 6, již nedostane žádné další podstatné aktualizace. Znamená to, že je již v dokonalém stavu nebo tím jen naznačují, že do nejnovějšího Far Cry již nemá cenu investovat? To nevíme, každopádně tím končí podpora, ale nebojte, všechny online služby budou fungovat dál.

Všichni tvůrci se tak mohou pustit do vývoje Far Cry 7, které údajně dorazí na konci roku 2025. Sérii čeká poměrně pozitivní změna, pokud se tedy nedávno uniklé informace zakládají na pravdě. Far Cry má přejít z Dunia Engine na Snowdrop, což je naprosto skvělou zprávou, což sérii posune o minimálně level výše.

Důvěryhodný insider tvrdí: Far Cry 7 nás vezme na doposud největší mapu, kde strávíme více než 70 hodin herní doby. Cílem bude zachránit naší rodinu. Zatím co v jiných dílech by takový úkol nebyl složitý - zde na to bude přímo vyhrazený čas, není tak času nazbyt. Těšit se máme na nové mechaniky, například výslechu nepřátel, ovšem pozor, mohou zalhat, nicméně nemusí - bude jen na nás, zda jim ty kecy uvěříme. Série přejde na Snowdrop engine, ten dnes využívají například The Division 2, XDefiant nebo Avatar: Frontiers of Pandora.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama