Fanoušek GTA 6 si sám vyrobil tento nádherný kryt k PlayStation 5
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Fanoušek GTA 6 si sám vyrobil tento nádherný kryt k PlayStation 5

Fanoušek GTA 6 si sám vyrobil tento nádherný kryt k PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2024 13:20

Líbí se vám speciální edice konzolí? Potom rozhodně mrkněte na toto doslova umělecké dílo. Umělec ručně vytvořil kryt k PlayStation 5 na motivy Grand Theft Auto 6.

Reklama

Vzhled konzole PlayStation 5 od Sony všichni jistě dobře známe. V základu má krásné bílé bočnice, které se dnes již dají vyměnit za barevné alternativy. Občas dokonce dojde na oficiální, speciální edici, jako například na motivy Spider-Mana. 

My však narazili na něco, co by jistě potěšilo především fanoušky série Grand Theft Auto, v tomto případě konkrétně GTA 6. Umělec pod přezdívkou Lalee na video zaznamenal, jak si sám vytvořil naprosto nádherný kryt pro PlayStation 5. V základu použil klasické bílé bočnice, které ručně překreslil štětcem. A nejde jen tak o nějaké barevné čmáranice či barevné variace k Miami. Z jednoho boku vykouzlí podobu hlavní protagonistky Lucie, z druhé strany nastříká naprosto nádherné a detailní logo GTA VI. Jak by se vám taková speciální edice ke GTA 6 líbila?

GTA 6 dorazí v průběhu roku 2025, počítejme raději s druhou polovinou roku. Hru očekáváme ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze dorazí později, v tuto chvíli je příliš brzy odhadovat, kdy by mohla dorazit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama