Fallout seriál je vlastně Fallout 5, říká výkonný producent
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Filmy a seriály Novinka Fallout seriál je vlastně Fallout 5, říká výkonný producent

Fallout seriál je vlastně Fallout 5, říká výkonný producent

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

5. 3. 2024 14:00 1

Za měsíc tu máme konečně premiéru očekávaného Fallout seriálu a pomalu se dozvídáme další zajímavé podrobnosti. K seriálu se vyjádřil i výkonný producent.

Reklama

Po Zaklínači, Halo, nebo The Last of Us nás čeká nový herní seriál, tentokrát, ze světa Falloutu. To tedy už není žádná velká novinka, ovšem Jonathan Nolan, výkonný producent, se trošku víc rozpovídal v interview se známým Total Filmem.

Podle Nolana je Fallout seriál skoro jako Fallout 5. Pátého dílu se samozřejmě jen tak nedočkáme. Ne dokud je ve vývoji šestý díl The Elder Scrolls. Dá se tohle brát jako náhražka? Nolan celou Fallout sérii přirovnal k Batmanovi. Ano, jedná se o kompletně jiný příběh, žánr, dobu, a cokoliv jiného co Vás napadne, ale v jedné věci má pravdu. 

Ani jakýkoliv Batman, či díl Falloutu, nijak nenavazuje na předchozí díl. Každý díl je prostě zpracovaná nějaká verze ve stejném světě s jiným městem, hrdinou apod. Nolan říká, že takhle přesně je to i s Batmanem, kdy seriály, hry a filmy na sebe vlastně vůbec nijak nenavazují, tudíž pak vývojáři a filmaři mají svoji kreativní svobodu v tom udělat něco dobrého, aniž by museli myslet na to, co se stalo minule.

V mé kariéře je Fallout to nejbližší co může připomínat Batmana, kde je tak moc příběhů v jeho univerzu, že vlastně žádný není ten správný kánon. Takže si dělejte, co chcete. Každá z Fallout her je soběstačný příběh - jiné město, jiný hrdina - v té stejné mytologii. Náš seriál se snaží držet předlohy her. Je to jako, kdybychom vytvářeli pátý Fallout. Nechci být troufalý, ale i tak je to neinteraktivní verze, nebo ne?

My rozhodně s tímto tvrzením souhlasíme. Určitě tato skutečnost může pomoci vymyslet něco úžasného, když se nikdo nemusí omezovat ve své kreativitě.

Seriál bude mít svoji premiéru již 12. dubna na platformě Amazon Prime Video.

A co vy? Těšíte se na Fallout seriál?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama