Fallout 4 konečně dostane next-gen upgrade a bude zdarma!
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Fallout 4 Novinka Fallout 4 konečně dostane next-gen upgrade a bude zdarma!

Fallout 4 konečně dostane next-gen upgrade a bude zdarma!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 4. 2024 10:00

Hráči možná už ani nevěřili, že bychom se někdy slíbeného upgradu dočkali. Bethesda však překvapila a rovnou odhalila datum vydání. V článku podrobnosti.

Reklama

Již v příštím roce oslaví Fallout 4 svoje 10. narozeniny. I přesto, že jde dnes o relativně starší kousek, hra dostane slíbený next-gen upgrade zdarma. My už s ním popravdě příliš nepočítali, v poslední době to nevypadalo, že by Bethesda něco chystala. Opak je však pravdou. Upgrade dorazí v rámci aktualizace již 25. dubna a to úplně zdarma.

Pokud se tedy aktuálně chystáte Fallout 4 rozehrát od začátku, doporučíme vám ještě chviličku počkat. A co, že vlastně upgrade nabídne? PC hráči se mohou těšit na widescreen a opravy některých stále ignorovaných chyb. K dispozici bude nově také podpora Steam Decku. Konzolisté na tom budou o něco lépe. Hráči s PlayStation 5 a Xbox Series X/S mohou očekávat 60FPS s režimem výkonu a celou řadu grafického vylepšení. Kromě především vizuálního vylepšení hry se všichni dočkají i dodatečného obsahu z Enclave Remnants. To přináší:

  • skiny zbraní
  • skiny armoru
  • Tesla Cannon
  • Hellfire Power Armor
  • X-02 Power Armor
  • Heavy Incinerator
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama